Col·laborem

Agua ONG

Ajudar a les persones afectades per la carència d'aigua potable

AIGUA-ONG és una associació sense ànim de lucre, que neix el 8 de Juny de 2016, i registrada en el Ministeri de l'Interior, en el Registre Nacional d'Associacions, secció 1ª, amb nombre de registre: 610151.

Fundada recentment, el seu objectiu és ajudar a millorar la qualitat de vida de persones afectades en el seu dia a dia per la manca d'aigua potable en el continent africà, sense oblidar qualsevol altre lloc, on la seva aportació pugui contribuir a construir un món una mica més just.

"Aconseguir millorar la qualitat de vida d'aquells que més ho necessiten"

Els viatges realitzats a algunes zones de Africa durant els últims mesos han estat el recolzament definitiu per animar-nos a arrencar aquest projecte, un viatge on portem les alforjas carregades d'il·lusió, somnis i molta energia.

Pensant en global, però actuant en local, volem posar el nostre granet de sorra per ajudar a canviar el món i fer-ho una mica més just. Si aconseguim que una persona tingui accés a l'aigua potable, haurem canviat la seva vida per sempre. Una gran oportunitat per a ells, i un meravellós premi per a la nostra organització.

www.agua-ong.org

Fundació Roses Contra el Càncer

Ajudar als malalts de càncer de Roses, els supervivents i les seves famílies

La Fundació Roses Contra el Càncer és una institució privada sense afany de lucre, inscrita amb el número 1267 en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya i membre de la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC).

El setembre de 1998 s’inicià l’activitat constituent de la Fundació Roses Contra el Càncer mitjançant la captació dels Patrons de la Fundació que aportaren el capital fundacional. Procedint-se a la seva constitució en escriptura pública atorgada a Roses davant Notari el 24 d’octubre de 1998.

"Despertar l’esperit solidari dels habitants de Roses respecte aquesta malaltia"

La fundació te per finalitat principal l’assistència als malalts i les seves famílies, així com els supervivents, en la lluita contra les malalties oncològiques per tal de prevenir i tractar la malaltia, raó per la qual serà necessària la difusió i promoció, sense ànim de lucre i amb la col·laboració amb tot tipus d’institucions públiques i privades i, d’activitats d’interès general d’assistència social, cíviques, educatives, culturals i qualsevol d’altra amb fins humanitaris i en pro del bé comú que permetin assolir les finalitats de la Fundació.

www.fundacioroses.org

Tramuntanets

Ajudar als nens i joves de Roses amb discapacitat

Associació sense anim de lucre, creada per pares i mares de nens amb necessitats educatives especials.

www.facebook.com/AssociacioTramuntanets